[vc_row][vc_column][vc_column_text]

نمایشگر سوپر آمولد (Super AMOLED) نوعی صفحه نمایش AMOLED به شمار می رود که از فناوری لمس کامل تری بهره می برد و به جای تشخیص لمس سطح بالایی، فشار وارده به سطح خود را تشخیص می دهد.
سوپر آمولد یک فناوری نمایشگر پیشرفته است که از موفقیت آمولد ایجاد شده است و دارای صفحه نمایش 20 درصد روشن تر، با مصرف 20 درصد انرژی کمتر و بازتاب نور خورشید ناچیز که حدود (80 درصد بازتاب نور خورشید به نسبت صفحه نمایش آمولد را ارائه می دهد.این فناوری سنسورهای لمسی و صفحه نمایش واقعی را در یک لایه واحد ترکیب می کند.همچنین، فناوری سوپر آمولد تجربه ای استثنائی و تکرار نشدنی را در اختیار کاربران قرار می دهد که علاوه بر وضوح فوق العاده بالا، طیف گسترده ای را از انواع رنگ ها به همراه رزولوشنی خیره کننده عرضه می کند.
ضمنا این فناوری با کنتراست 100000 تایی که دارد، توانایی خارق العاده ای را در انطباق دادن خود با محیط پیرامون خواهد داشت که باعث می شود هنگام تماشای فیلم و سریال، تصاویر و بازی کردن، آسیب های وارده به چشمان کاربر به حداقل برسد.
اما بهتر است قبل از توضیح کامل سوپر آمولد برای درک بهتر رفتاری که این صفحه نمایش از خود نشان می دهد ابتدا صفحه نمایش آمولد را به اختصار توضیح دهیم و راحت تر آن ها را با هم از نظر کیفیت مقایسه کنیم.

[/vc_column_text][vc_single_image image=”28318″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_rounded”][vc_column_text]

صفحه نمایش آمولد :

در رابطه با AMOLED نیز باید گفت که حروف AM، مخفف Active Matrix به معنی ماتریس فعال است که اشاره به تازه سازی هر پیکسل به‌طور جداگانه دارد. البته این درحالی است ‌که در نمایشگر‌های ماتریس غیر فعال، تازه‌سازی پیکسل‌ها به‌صورت گروهی انجام می‌شود.
آمولد نوعی صفحه نمایش که در تلویزیون ها و دستگاه های تلفن همراه مانند: گوشی موبایل سامسونگ مدل Galaxy S7 SM-G970F/DS دو سیم کارت و Google Pixel XL یافت می شود.نمایشگرهای آمولد در واقع بخشی از صفحه نمایش سنتی TFT را با نمایشگر OLED جفت می کنند.به آنها این امکان را می دهد تا زمان واکنش سریع تر نسبت به نمایشگرهای معمولی OLED را ارائه دهند، که می توانند در هنگام نمایش تصاویر تاخیر فاصله تعداد زیاد فریم ها را به حداقل برساند. نمایشگرهای AMOLED نسبت به نمایشگرهای سنتی OLED صرفه جویی بیشتری در مصرف برق دارند.شایان ذکر است که خود کلمه ی AMOLED مخفف Active-Matrix Organic Light Emitting Diode بوده و به معنای شبکه‌ی فعالی از دیودهای اُرگانیک تابنده‌ی نور است. حال به شیوه ی عملکرد این تکنولوژی خواهیم پرداخت:
در این نوع از نمایشگر ها، لایه‌های کاتدی، ارگانیک و آندی روی یک لایه یا ماده‌ی دیگر (شامل مدارات نمایشگر) قرار خواهند گرفت. سپس پیکسل ها به بخشی از ماده‌ی ارگانیک بدل می شوند که با طراحی نقطه نقطه ی خود، به بخش ‌های ریز تری تقسیم می شوند.در آخر، هر یک از پیکسل‌ها به طور جداگانه فعال می شوند و مدار مربوطه، ولتاژی به کاتد و آند پیکسل می‌رساند و بعد از تحریک ماده‌ی ارگانیک بین دو الکترود،نوری از آن ساتع خواهد شد که موجب دیده شدن محتوا توسط چشمان مان می گردد.
تنها وجه تمایز Super AMOLED با AMOLED که تفاوتی فاحش را نیز ایجاد می کند، مربوط به لایه ی حسگرهای لمسی است؛ این لایه ها مستقیما بر روی نمایشگر های Super-AMOLED قرار می گیرند، در حالی که در صفحه نمایش AMOLED این لایه کاملا جدا بوده و در بالای نمایشگر تعبیه شده است. اصطلاح تجاری S-AMOLED یا همان Super AMOLED از ژانویه 2010 میلادی به دنیای گوشی های موبایل وارد شد و با ضخامت سنسور لمس 0.001 میلی متری خود به نمایشگر عملکرد بهتری را بخشید و تصویری شفاف تر و تیزتر ارائه کرد.
در اینجا خلاصه ای از برخی جوانب مثبت و منفی نمایشگرهای آمولد به اختصار آورده شده است.

نکات مثبت:

  •  زاویه دید گسترده
  • پشتیبانی از طیف گسترده ای از رنگ
  • نمایش عالی از سیاه
  • عمر باتری طولانی در صورت استفاده از رنگ های تیره تر

نکات منفی:

  • تصاویر غیر اشباع
  • زمان باتری کوتاه

از مزایای فناوری Super AMOLED هم می توان به موارد زیر اشاره داشت:
دستگاه هایی مجهز به نمایشگر Super AMOLED می توانند نازک تر باشند؛ چرا که تکنولوژی نمایش و لمس در یک لایه قرار گرفته اند.
به دلیل عدم شکاف هوا بین دیجیتایزر و صفحه نمایش واقعی و کنتراست بیشتر، نمایشگر واضح تر و شفاف تر خواهد بود.
حساسیت به لمس بیشتر خواهد بود.
از آنجایی که این فناوری با تولید گرمای کمتر، انرژی کمتری را صرف می کند با افزایش خنک شدن پیکسل ها، سرعت پاسخ به نمایشگر افزایش خواهد داشت.
به دلیلی تعداد کم لایه ها بازتاب نور کاهش یافته و تماشا و خواندن از روی نمایشگر در نور زیاد آسان تر خواهد شد.
در آخر باید گفت که انواع نمایشگر های Super AMOLED هم عبارتند از:
Super-AMOLED Plus
HD Super-AMOLED Plus
Full HD Super-AMOLED
Quad HD Super-AMOLED

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. زمینه وب سایت اختیاری است.

نامنام شما
ایمیلایمیل
دیدگاهپیغام شما